Blogs: Decorate your home
 Slotenmaker Provincie Antwerpen  thumbnail

Slotenmaker Provincie Antwerpen

Published May 27, 23
10 min read

Zo Begint U Eraan

Kun je wellicht op afstand je Google Home of Amazon Alexa muziek laten afspelen? Of gewoon de radio of tv aanzetten? Het is een manier om insluipers af te schrikken. Beter een goede buur ... Juist tijdens de vakantieperiode kunnen jij en je buren veel voor elkaar betekenen. Inbraakpreventie die slechts een bakkie koffie kost.

En zo hebben we nog een paar tips op een rij gezet hoe je buren kunnen helpen bij inbraakpreventie. Doe de poort bij de achtertuin ook goed op slot en zorg voor verlichting in de tuin. Zorg ervoor dat de struiken om je huis kort en laag zijn, zodat het huis voor buren en voorbijgangers goed te zien is.

Zet je container gewoon vast in je tuin en de ladder in je schuur of berging. Zo kan een dief die niet gebruiken om op je dak te komen of bij dat raam op de eerste verdieping dat per ongeluk toch open is blijven staan. Leg je sleutels niet buiten onder de plantenpot.

Als inbrekers zien dat een woning een alarmsysteem of beveiligscamera heeft, zijn ze snel weg! Dieven kunnen het deurslot opentrekken via de brievenbus. Als de voordeur niet op slot zit, kan een inbreker, met behulp van bijvoorbeeld een kleerhangertje, de slothaak opentrekken. Draai dus altijd de deur op slot en haal de sleutel eruit.

Kijk of je slot een SKG keurmerk heeft; dan weet je dat het slot door Stichting Kwaliteit Gevelbouw is getest op sterkte en duurzaamheid. En zorg dat het slot is verzonken in de deur. Dieven kunnen de deur dan niet openen met de cilinder trekmethode. Voor deze methode gebruiken inbrekers een tang, schroef of schroevendraaier om de cilinder van het deurslot af te breken en eruit te trekken.

10 Tips Om Inbrekers Af Te Schrikken - Hb Bewaking B.v.

Ook inbrekers zitten op social media. slotenmaker de vos. Zet dus niet op Facebook, Instagram of Twitter dat je met vakantie gaat. Dan kun je net zo goed een uitnodiging op je deur hangen. En let ook op met inpakken voor je vakantie. Pak niet in het volle zicht de caravan/auto in voor je woning.Slotenmaker De Vos -Geraardsbergen/Lierde

Elleboogstraat 62, 9570 Lierde
09 237 91 81
Klik hier voor meer info

Je kent je eigen buurt toch het best, dus als je het niet vertrouwt, is dat niet voor niets. - slotenmaker de vos.

Wist je dat inbrekers gemiddeld 30 seconden nodig hebben om een slecht beveiligde woning binnen te komen? Goede inbraakbeveiliging is dan ook van groot belang om ongenode gasten buiten de deur te houden - slotenmaker de vos. Maar waar moet je allemaal op letten bij het beveiligen van je huis? In dit artikel geven we je 10 slimme tips om inbraken mee te voorkomen.

Daarom is het van belang om je inbraakbeveiliging op orde te hebben. Een goede eerste stap is het installeren van gecertificeerde sloten op zowel je voordeur als andere buitendeuren. Inbrekers komen namelijk ook graag binnen via een balkon- of achterdeur. Je kunt gecertificeerd hang- en sluitwerk herkennen aan het SKG-keurmerk.

Daarnaast zorgt het ervoor dat je niet meer in het donker hoeft te tasten naar lichtknoppen of je sleutels. Een draadloos alarmsysteem detecteert bewegingen of veranderingen via sensoren (slotenmaker de vos). Wanneer inbrekers proberen binnen te komen via ramen of deuren, merkt de (magneet)sensor dit op en gaat er een alarm af. Dit kan zowel een stil alarm zijn om hulpdiensten in te schakelen als een alarm met een hoop toeters en bellen.

Raambeveiliging En Deurbeveiliging Van Slotenmaker 365

Dit zorgt ervoor dat je ook op de hoogte wordt gesteld van verdachte activiteiten wanneer je op je werk of op vakantie bent. Verbind het slimme alarmsysteem met andere smart home producten om beveiliging van je huis nog verder te vergroten. Laat bijvoorbeeld automatisch de lichten in huis aangaan wanneer er iemand aanbelt of voorbij een sensor loopt.

Ramen worden vanwege dubbelglas niet meer zo makkelijk ingegooid als vroeger, maar kunnen wel gemakkelijk opengewrikt worden. Voorzie ramen daarom van gekeurde en/of gecertificeerde raamsloten om inbraak te voorkomen. Verwijder daarnaast de naad tussen het raam en het venster met anti-inbraakstrips om het inbrekers nog lastiger te maken. Inbrekers breken het liefst in wanneer er niemand thuis is.

Met de komst van smart home producten wordt dit steeds makkelijker. Zo kun je eenvoudig timers instellen op je verlichting, televisie en stereo om inbrekers het gevoel te geven dat er mensen binnen zijn. Heb je geen smart home producten in huis? Schakel dan de hulp van buren of familieleden in.

Haal daarnaast waardevolle spullen uit het zicht en laat de gordijnen open. De achterdeur is de favoriete ingang van inbrekers. In je achtertuin zijn inbrekers namelijk minder zichtbaar en ook zijn achterdeuren vaak minder goed beveiligd dan voordeuren. Voorzie ook de achterdeur daarom van een gecertificeerd slot. Zorg daarnaast voor een goede inbraakbeveiliging op de tuindeur en bevestig anti-klimbeveiliging op de schutting(deur) om inbrekers te ontmoedigen.Sommige inbrekers zijn namelijk zo brutaal om binnen te dringen als je de deur voor ze opent. Installeer daarom een intercom of een slimme deurbel om te zien en horen wie er aangebeld heeft. Zo heb je meer controle over wie je toegang geeft tot je woning. Daarnaast vinden veel alleenstaanden en ouderen het prettig om een op de deur te hebben.

Rolluiken Als Inbraakpreventie? Lees Meer! - Zonwering Garant

Inbrekers zien zichzelf niet graag terug in een aflevering van Opsporing Verzocht. Ze slaan huizen met buiten beveiligingscamera’s of slimme camerabewaking daarom liever over. Mochten ze alsnog proberen in te breken, dan staan ze in ieder geval op beeld. Een andere simpele, maar effectieve methode om inbraak te voorkomen is het aanbrengen van een .

Houd waardevolle spullen daarom altijd uit het zicht als je niet thuis bent (slotenmaker de vos). Doe bijvoorbeeld je tablet in een lade en berg autosleutels goed op. Laat ook je zonnebril of horloge niet rondslingeren. Van een afstand is het namelijk moeilijk in te schatten of deze van waarde zijn. Heb je veel contant geld of dure sieraden in huis? Berg deze dan veilig op in een kluis.

Wil je voor dit keurmerk in aanmerking komen? Dan dien je te voldoen aan de eisen die worden gesteld op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Na aanvraag komt een PKVW-beveiligingsadviseur bij je langs om alle beveiligingsmaatregelen na te lopen. slotenmaker de vos. Voldoe je aan alle vereisten? Dan kun je met het Politiekeurmerk Veilig Wonen korting op je inboedelverzekering krijgen bij diverse verzekeraars..

Als je aan beveiliging van je woning denkt, komen alarmsystemen vast als eerste in je op. Naast de klassieke alarmsystemen bestaan er nog tal van andere soorten inbraakbeveiliging. Simpele buitenverlichting, met eventueel een bewegingssensor, kan bijvoorbeeld al even groot effect hebben als een blaffende hond in huis. Grote aanpassingen aan je huis zijn vaak niet nodig om extra veiligheid te creëren.

Inbrekers afschrikken is een effectieve manier om inbraken te voorkomen. Het laatste wat u wilt als u thuis komt van vakantie of een gezellig uitje is ontdekken dat er is ingebroken en dierbare spullen zijn geroofd. Dat kost u niet alleen veel geld, het kan ook veel verdriet opleveren omdat er bijvoorbeeld een erfstuk of ander item met emotionele waarde gestolen is.

Top 10 Tips Om Je Huis Te Beveiligen Tegen Inbraak - Veilig.nl

Zeker voor inbraken geldt: voorkomen is beter dan genezen. Maar hoe moet u dat doen? HB Bewaking geeft u 10 handige tips om inbrekers af te schrikken! Het spreekt natuurlijk voor zich dat het van groot belang is om goede sloten op de deuren te hebben. Een voordeur met een oud en makkelijk te kraken slot is voor inbrekers natuurlijk een cadeautje.

Daarom is het verstandig om te zorgen dat u goede sloten op de deuren heeft en ook zeker niet gaat bezuinigen op dit punt. Als er namelijk ingebroken wordt zal dit u veel meer geld kosten dan de aanschaf van een goed slot. slotenmaker de vos. Er zijn diverse veiligheidssloten die u kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld: Een insteekslot; Een zelfsluitend veiligheidsslot; Of een anti-kerntrekslot.

Een raam is natuurlijk zo ingetikt, het is voor inbrekers vaak zelfs makkelijker dan de deur open te breken. Om die reden is het belangrijk dat je de ramen goed beveiligt om zo inbrekers af te schrikken - slotenmaker de vos. U kunt bijvoorbeeld een alarm of een slot plaatsen, maar er zijn ook andere manieren om de ramen te beveiligen.Dit folie zorgt ervoor dat bij het intikken van het raam niet direct de volledige glasplaat aan gruzelementen valt. In plaats daarvan ontstaat er maar een klein gat, waar de inbreker niet doorheen kan. De inbraak wordt op deze manier vertraagd, waardoor er meer tijd is om deze tegen te houden en de inbrekers op heterdaad te betrappen.

Een hele simpele manier van inbrekers afschrikken is dus: zorg ervoor dat het niet donker is. Dit kan zowel buiten als binnen. Wanneer u het huis verlaat, zorg er altijd voor dat het nog licht brandt in het huis. Op die manier lijkt het alsof er gewoon iemand thuis is en zullen inbrekers het huis minder aantrekkelijk vinden.

Inbraakpreventie Bij Woningbouw - Cathy Berx

Inbrekers houden niet van pottenkijkers en zullen een verlicht huis niet snel kiezen voor een inbraak. Om verder te gaan op de vorige tip: het helpt vaak als je goed contact hebt met je buren, zodat zij een oogje in het zeil kunnen houden. Zien ze iets verdachts? Dan kunnen zij contact met je opnemen of de ongenode gast aanspreken.

Dat is een fijn gevoel wanneer u een avond weg bent of bijvoorbeeld op vakantie (slotenmaker de vos). Ook dan is het fijn om goed contact te hebben met de buren of familie die in de buurt woont. Vraag ze bijvoorbeeld om af en toe de gordijnen open en dicht te doen of de post weg te halen.

Inbrekers opereren niet alleen graag in het donker, maar ook in stilte. Ze zitten niet te wachten op een huisdier dat wakker wordt en geluid gaat maken. Vooral van honden zijn inbrekers niet gecharmeerd. Honden die blaffen als ze binnenkomen zorgen ervoor dat er aandacht wordt gevestigd op de inbraak.

Heb je dus een hond? Maak het duidelijk door bijvoorbeeld een ‘hier waak ik’-bordje op te hangen. Heb je geen hond? Je kunt natuurlijk altijd doen alsof je er een hebt, in de strijd tegen inbraak. Als je de mogelijkheid hebt om het huis met een schutting af te schermen is dat ook een goed idee als het gaat om inbrekers afschrikken.

Geen makkelijk te openen deur met een slecht slot erop en kies bij voorkeur voor een gladde schutting, zodat het voor inbrekers moeilijk is om er bijvoorbeeld overheen te klimmen. Met een schutting blijven spullen uit zicht en inbrekers buiten de deur. Mocht het toch zo zijn dat een inbreker bij u probeert in te breken, dan kunt u er maar beter zo snel mogelijk bij zijn.

Inbraakbeveiliging Prijzen - Kostenoverzicht + Tips

HB Bewaking kan u daarbij helpen. Wanneer een door ons geplaatst systeem afgaat, krijgen wij hierover bericht in de meldkamer. Door middel van alarmopvolging kunnen wij direct in actie komen en de inbraak ter plekke afhandelen. Wij schieten graag te hulp, u staat er niet alleen voor! Installeer camera’s rond het huis tegen inbraken - slotenmaker de vos.

Hang deze wachthouders ook vooral in het zicht, zodat inbrekers direct weten dat ze geen schijn van kans maken. Als u wilt kunt u zelfs nog door middel van een bordje duidelijk maken dat er op uw terrein sprake is van camerabewaking. Zo houdt u inbrekers niet alleen in de gaten, maar ook op afstand.

Deurspionnen komen in verschillende uitvoeringen, zo zijn er lenzen met camera die beelden naar uw mobiele telefoon sturen. Op die manier ziet u ook als u niet thuis bent wie er voor de deur staat. Andere deurspionnen hebben ook een functie waarmee u kunt spreken met degene die op uw terrein staat.

Bij het voorkomen van inbraken is het vooral belangrijk dat je zoiets niet uitlokt. Leg dus geen waardevolle spullen in het zicht van potentiële inbrekers. Veel inbraken worden gepleegd omdat inbrekers een makkelijk te pakken object zien. Leg dus geen laptops dicht bij het raam of kostbare spullen in de vensterbank. slotenmaker de vos.

Latest Posts

Model Huis Bouwen

Published May 25, 24
7 min read

Welfsels Fingo

Published Apr 03, 24
7 min read

Cmt Real Estate

Published Feb 18, 24
7 min read