Blogs: Decorate your home
 Prive Kliniek Schildklier  thumbnail

Prive Kliniek Schildklier

Published Oct 07, 23
8 min read

Vocht Vasthouden Gezicht Schildklier

Na twee weken komt mijn schrijflust terug, soms zit ik 3 uur achter de laptop en kan ik op 1 dag mijn bed verschonen, was ophangen en de wc poetsen. Na drie weken kan ik voor het eerst 10 minuten buiten in de tuin in de zon zitten. Na drie weken waren de angstaanvallen weg of nagenoeg zo simpel dat ik er niet meer bang van werd en dus ook geen oxazepam meer slikte.

Ik ontvang ook een behandeling van een craniosacraal therapeut om nog meer ontspanning in mijn systeem te krijgen. Na vier weken kan ik zelfstandig met een lijstje boodschappen doen in de Aldi; het naast mijn lief in de auto zitten, is te doen. Ik voel me ook weer een sensuele vrouw; ik ben thuisgekomen in mijn eigen lichaam.

Na zes weken ben ik eigenlijk de hele dag op, rust ik een uurtje op de bank, kan ik meerdere huishoudelijke taken doen. Ik lees veel, teken, werk kwartiertjes in mijn tuin. Kan ik mijn administratie weer doen, is de kramp uit mijn oogkassen. Verder heb ik afgelopen weken enorm veel gedroomd, gehuild, losgelaten, aannames aangekeken en kunnen laten gaan.

Afscheid genomen van het feit dat ik het nodig had dat andere mensen me leuk vonden. Heb enorm zin om van alles op te ruimen ook al kan dat fysiek nog niet. Ik voel de sprankel om te beginnen aan mijn nieuwe Leven, maar realiseer me dat ik echt nog een tijd moet genezen, en heel belangrijk daarin is dat ik dat kan accepteren.

Daar voel ik me heel dankbaar over. Ik heb het al jaren gevolgd, dat hele 'B12 verhaal', maar nu pas viel het kwartje...En ik besef dat ik al vanaf mijn negentiende jaar hier mee loop – toen heb ik een half jaar op krukken gelopen omdat er ineens één been uitviel – de kracht was er uit verdwenen...”Ja, het is psychisch”, zeiden “ze”.

Jodium Schildklier Afvallen

En voel ik mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid toenemen. Ik ben daar zo blij mee! Ook al vind ik stiekem dat het nog te langzaam gaat.. zó ongeduldig ben ik inmiddels...En ik heb nu ook het inzicht dat ik straks geen hulpverlener wil zijn, zoals ik eerst dacht, maar straks graag vooral dat wil gaan doen wat diep van binnenuit mij geboren wil worden.

Lieve groet,Helene Korver (45 jaar) uit Amersfoort, December 2018 : “Moe, leeg, verdrietig en me afvragend wat ik in ontwikkeling en behandeling nog nodig had om me echt weer eens beter te voelen, kwam ik deze zomer bij Bo terecht. Ik ben ruim 20 jaar verpleegkundige, heb altijd voor anderen gezorgd en wist heel lang de weg naar mezelf niet te vinden.De afgelopen jaren kwam ik erachter dat hooggevoeligheid nogal een eigenschap is die bij mij hoort (isthmus schildklier). En die eigenschap ben ik gaan omarmen, om vooral veel van mezelf te kunnen en mogen voelen. Een bewuste keuze om uit de zorg te gaan vanwege forse artrose in beide handen, heb ik twee jaar geleden gemaakt

nl) Echter, ik zat (en zit) daarnaast, los van de inhoud, in een zware en heftige tijd in ons gezin. De zorgen om onze dochter zijn groot. Ik wist echt niet meer hoe ik het voor elkaar kon krijgen om nog energie te hebben om mijn bedrijf verder op te bouwen.

Dat alles speelde zich net voor afgelopen zomer af (bethesda schildklier). Gelukkig komen sommige mensen precies op tijd op je pad omdat je ze nodig hebt. En zo begon ik, na een tip van een goede vriendin, via Bo Baden met het standaard Vitamine B12 pakket voor vier maanden. En daar ben ik in relatief korte tijd zo ontzettend van opgeknapt! Ik voelde mijn kracht toenemen en kreeg steeds meer energie

Trage Schildklier ZwangerschapIk voel nu zo veel kracht en ik mag van mezelf zijn wie ik echt ben. Ik heb veel minder last van de pijn in mijn lichaam door mijn hooggevoeligheid, gebaseerd op de energieën van anderen, omdat ik beter aanvoel hoe ik dat bij de ander mag laten. Ik voel me dankbaar en geloof in de kracht van Vitamine B12 voor mij.

Het innemen van deze specifieke B12 combinatie heeft me in elk geval zeer veel opgeleverd. Hartelijke groet,Esther van der Linde (versnelde schildklier). (54 jaar) uit Den Haag, November 2018 : “Heel mijn leven last gehad dat ik een HSP-er, een Hoog Sensitief Persoon, ben. Vroeger liet ik mij als persoon in sociaal contact gauw onder sneeuwen

Ik schrijf dit nu omdat ik me dus eigenlijk vanaf die pubertijd me al niet super voelde en misschien toen al een vitamine B12 tekort had. In 2004 kreeg ik een afsluiting van de gal en ben ik twee keer geopereerd. Hierna werden de klachten eigenlijk steeds erger. En ik kwam ook nog eens in de overgang, met in dat verband allerlei klachten er nog eens bij.Op mijn 45-ste kwam er dat hele vervelende dubbelzien bij– hier ben ik helemaal voor onderzocht, maar alles was gelukkig goed (schildklier hond te snel). Al bleef het heel vervelend: van die aanvallen van alles dubbelzien die telkens zo'n 20 minuten duurden. En geestelijk had ik weinig zin om iets leuk te doen. Ik had ook last van migraine en ook van vreemde dove plekken op mijn been

Ik dacht: tjaa dat hoort bij de leeftijd. Ik ben nooit naar de dokter geweest, want ik dacht hij ziet me al aankomen als ik zeg .“het is net op ik op watten loop of kippenvel gevoel op mijn hoofd”. bethesda schildklier. Dus ben ik zelf gaan googelen wat mijn klachten konden zijn en via het net kwam ik bij de Facebook groep B12-tekort

Trage Schildklier Zwangerschap Ervaringen

Bijna alle klachten die ik had, werden daar besproken.. Dus heb ik de power kuur besteld bij Vitamineb12nu en nu, bijna 3 maanden bezig, kan ik melden: Het kippenvel-gevoel rondom mijn hoofd is weg. Ik heb géén last meer van oorsuizen! En ik heb geen spierkrampen meer; mijn oogleden zijn gestopt met trillen.

De dove plekken op mijn benen zijn verdwenen. Ik kan veel beter tegen licht en geluid, voel me minder HSP-gevoelig geworden en dat is echt heel prettig. Ik voel me veel fitter, heb veel minder last van spierpijn en ik sta weer steviger op de wereld i. p.v. dat ik langs de zijlijn sta.

Een gevoel dat je er niet meer uit kan komen en in een cirkel blijft hangen. Zoveel klachten, zoveel ongemakken. Dat je zo bang bent dat het niet meer goed gaat komen met je (tsi waarde schildklier). Ik had last van concentratieproblemen; van ataxie: dingen vanuit onhandigheid omgooien, ergens tegen aanlopen; van depressie, van geïrriteerdheid, stemmingswisselingen; van echt extreme vermoeidheid, van misselijkheid, duizeligheid; van extreme haaruitval (dat er nog haar op m'n hoofd zit ;-)), van wazig zien; darmklachten; hoofdpijn; spiertrekkingen bij het oog

Ik had via een vriendin contact gezocht met het B12 instituut in Rotterdam en de arts daar had door middel van mijn bloedwaardes en symptomen vastgesteld dat ik een ernstig B12 te kort had (schildklier blauwe lippen). Ik heb zo'n 8 maanden om de 72 uur mezelf geïnjecteerd met hydroxo cobalamine B12 en voelde mij die 8 maanden alleen maar ellendig“De eerste paar weken zullen de klachten alleen maar verergeren, maar het zal uiteindelijk beter worden”, werd er gezegd. Sporten was op dat moment niet het advies van de arts, omdat mijn lichaam op overlevingsmodus stond. Het injecteren ging mij ook tegen staan, het voelde niet goed en onnatuurlijk. Ik heb me zo'n lange eindeloze tijd ellendig gevoeld.

Bult Op Schildklier

Ik heb in die periode ook van alles geprobeerd: acupunctuur, natuurdieet, B12 Institute, voeding aangepast, etc., etc. En niets hielp. Het was zwaar! Ik heb na 8 maanden contact opgenomen met Bo en om zijn advies gevraagd. Het gesprek was heel fijn en verhelderend. Eindelijk een gesprek op niveau! Ik heb gelijk B12 zuigtabletten besteld.

Ik wil me nooit meer zo miserabel voelen!” (44 jaar) uit Limmen, Juni 2018 “Ik dacht echt nooit meer uit deze diepe, jarenlange put van gezondheidsellende te geraken. wenkbrauwen vallen uit schildklier.Dat je zo'n sluipend angstig gevoel krijgt dat je als jonge vrouw werkelijk bezig bent om langzaam maar zeker dement te worden! Omdat je zo ongekend, bizar vergeetachtig bent geworden

En ondertussen echt hele vreemde slappe krachteloze armen en benen hebben.. En geestelijk ook steeds meer tegen alles op gaan zien. En erg angstig en schrikachtig worden en je daardoor steeds meer terugtrekken uit 'het Leven'..Waarbij op een gegeven moment werkelijk iedere prikkel voor mij teveel was. En dat ik na iedere ontmoeting met een ander, na ieder gesprek, letterlijk uren of hele dagdelen of zelfs dagen lang moest bijkomen.

Ik heb in die laatste jaren van lichamelijke en fysieke neergang alles wat moest gebeuren op pure wilskracht gedaan. En die bleek groot te zijn. Want ergens voel je toch telkens de wil om te leven, maar de kwaliteit van leven was onderhand soms heel ver te zoeken. Mijn kind (7 jaar -red.) hield me al die tijd op de been.

Maar omdat het zo niet de bedoeling is, bracht mij er toe door te blijven zoeken naar volledige heling. Zo deed ik langdurige EMDR trauma behandeling (wat ook echt geholpen heeft). En ging ik bijvoorbeeld veel wandelen in de frisse buitenlucht. hart klopt in keel schildklier. Ik deed Familie opstellingen en ik ging mezelf aanvullen met extra Vitamine D3, Magnesium, ijzer én.inderdaad ook Vitamine B12

Bijwerking Schildklier Medicatie

En nu, 7 maanden verder, gebruik ik in totaal 18. 000 mcg van beide soorten B12 per dag. Dat doe ik nog iedere dag (baby schildklier hielprik). Resultaat: Gestaag ben ik me steeds beter gaan voelen: veel meer energie, veel minder klachten. Ik ben weer helder; prikkels kan ik nu redelijk goed hanteren, ik blijf meer in mezelf zitten (vlieg er niet uit), ik kom op woorden, voel me na een korte nacht (7 uur slaap) en veel arbeid toch de volgende dag energiek

Latest Posts

Model Huis Bouwen

Published May 25, 24
7 min read

Welfsels Fingo

Published Apr 03, 24
7 min read

Cmt Real Estate

Published Feb 18, 24
7 min read